My Time Relax

Neem elke dag wat tijd voor jezelf


Schoonheidsbehandelingen

en

Massage

Gezichtsbehandeling basis  - 50€ ( 90 min. ) 

- reinigen van de huid
- onzuiverheden verwijderen
- masker (die past bij de huidtype)
- gezichtsmassage
- serum / creme tot slot


Gezichtsbehandeling luxe - 65€ ( 2 uur )


- reinigen van de huid
- diepte reiniging
- onzuiverheden verwijderen
- hoogfrequent behandeling / ultrasound behandeling ( met serum )
- gezichtsmassage
- dag -  / of nachtcreme

Epileren wenkbrauwen - 8,5€

Wenkbrauwen en/of wimpers verven - 7€/10€

Harsen :
- bovenlip - 12€
- oksels - 22,5€
- boven benen - 20€
- onderbenen - 22,5€


Relax Massage - 35€/50€ ( 30/60 min. )

- ontspanningsmassage - dit is een zachte, rustige massage en het is bestemd voor diegenen die de spieren en het lichaam op een vriendelijke manier wil laten ontspannen.


Cellulite massage met cavitatie apparaat - 60€
( per behandeling )

- cellulite massage - bij deze massage wordt de bindweefsel gemasseerd en na de massge doen we de vetcellen vloeibaar maken met cavitatie apparaat. Dit is een soort echo apparaat en de behandeling is pijnloos. Cavitatie werkt met geluidsgolven die vetophopingen doet bewegen in het lichaam. De wanden van de vetcellen worden afgebroken. Door een ritmische massagebeweging worden de vloeibare vetcellen naar de limfebanen gestuurd en zo kan het lichaam het verwijderen.

Voetmassage - 25€ ( 30 min. )

Rug massage - 35€ ( 30 min )

- hier wordt de nek, de schouders en de onderrug stevig gemasseerd.

Lichaamsmassage - 50€ ( 60 min. )

- hier wordt het hele lichaam iets steviger gemasseerd.
De voeten en de armen zijn ook inbegrepen.


AromaTouch Massage - 50€ ( 45 min. )


De aromatouch massage is een manier om op een heerlijke en ontspannen manier de kracht van essentiële oliën te ervaren. De aromatouch is een ontspannen zachte massage techniek. Er wordt langs de energiebanen van het lichaam gewerkt, van onderaan de schedel naar de rug tot aan de voeten. Voor de aromatouch massage worden 8 verschillende etherische oliën gebruikt. Deze worden op de rug, langs de ruggengraat en onder de voeten aangebracht.

 

Stress vermindering: Balance en Lavendel 
De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aan kan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust AromaTouch als eerst op het verminderen van stress.  Uw lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

 

Ondersteunen van het immuunsysteem: Tea Tree ( Melaleuca ) en On Guard
Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is het immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

 

Verlichting pijn van spieren en gewrichten: Aromatouch en Deep Blue 
Een massage zal altijd een weldaad zijn voor je spieren, maar de oliën die in deze fase worden gebruikt brengen dat nog naar een volgend niveau. De blends aromatouch en deep blue zijn specifiek gericht om dieper te werken op de spieren en gewrichten. Aromatouch is een ontspannende blend van cipres,pepermunt,marjolein,basilicum,grapefruit en lavendel. Deze olie helpt spanningen te verlichten. Deep Blue zorgt voor een verzachtende werking op de spieren en gewrichten.

 

In balans brengen van lichaam en geest: Wild Orange en Pepermunt
De laatste twee oliën waarmee wordt gewerkt, werken activerend. Ze helpen het serotonine en dopamine gehalte te verhogen waardoor je in een positieve en actieve staat van zijn komt. Deze oliën worden ook aangebracht onder de voeten, waar we langs alle meridiaan punten werken waardoor je hele lichaam wordt geactiveerd.